Sokol Čáslav
Sokol Čáslav
Masarykova 471/34, 286 01 Čáslav
Masarykova 471/34, 286 01 Čáslav
Noc sokoloven 27.9.2024

Přídáno 23.09.2024

Letošní noc sokoloven byla výzvou, co můžeme zvládnout, kam se můžeme posunout, ať už na tyči nebo společně. Děkujeme, že jsme se s vámi mohli v sokolovně potkat v jeden čas a dotknout se i sokolského patera. Nebyl to večer jen o sportu, ale také o laskavosti k druhému, vzájemné podpoře. S pokorou děkujeme všem, kdo se odvážili a svým šplhem motivovali druhé a především děti, kterým jste i velice laskavým způsobem pomáhali dostat se zas o kousek dál nad své možnosti. Odvahu a pomoc druhému jsme si mohli také prohlédnout na loutkovém představení O pyšném mlynáři. A děti si pak vyzkoušeli i svoji vlastní odvahu, kdy jsme se společně vydali při světle lucerny na sokolskou zahradu na večerní šipkovanou. I to, že když jsme pohromadě a je nás víc, nemusíme se bát vlka, nic! Společným úsilím jsme v temném večeru našli kouzelné předměty symbolizující oheň, zemi, vodu, vzduch, které uloupili loupežníci proměnění ve straky. Všichni naráz jsme zvládli jednotlivé úkoly, na jeden společný nádech jsme zavyli na měsíc a zvolali Nazdar, abychom se pak po šipkách vydali hledat zlatou houbu, dostali pohádkový knoflík pro štěstí a pomohli vrátit kouzla do pohádkové říše. Všem děkujeme za účast!

Poděkování za milé sponzorské odměny ve šplhu patří: Květinka Vitaminka, Expert Elektro, Doučovací centrum Sova, Sklo, porcelán, dekorace Losenický, Knihkupectví Chrpa Čáslav.

Akce mohla být také uskutečněna díky zakoupení audio-visuální techniky z prostředků Města Čáslav formou individuální dotace z roku 2023. Děkujeme